Calculate Forum

Termal monitor dont work

After last update CLD termal monitor stop working. In terminal sensor and hddtemp show data but in termal monitor not. Termal monitor is widget

Worth a search in ~/.xsessions-errors

/etc/X11/Sessions/Xsession: line 106: exec: xsm: not found
I have Calculate CLD KDE plasma, what can I do to repair this?
Radeon GPU Asus R6 260x, in other linux this Termal monitor work ok

source is empty, this is not ok, sensor and hddtemp is not listed in source

sensors
k10temp-pci-00c3
Adapter: PCI adapter
temp1: +13.9°C (high = +70.0°C)
(crit = +52.0°C, hyst = +49.0°C)

radeon-pci-0100
Adapter: PCI adapter
temp1: +51.0°C (crit = +120.0°C, hyst = +90.0°C)

fam15h_power-pci-00c4
Adapter: PCI adapter
power1: 27.40 W (crit = 95.01 W)

f71889a-isa-0480
Adapter: ISA adapter
+3.3V: +3.30 V
in1: +0.98 V (max = +2.04 V)
in2: +1.10 V
in3: +0.89 V
in4: +0.63 V
in5: +1.36 V
in6: +1.66 V
3VSB: +3.31 V
Vbat: +3.36 V
fan1: 1355 RPM
fan2: 0 RPM ALARM
fan3: 0 RPM ALARM
temp1: +37.0°C (high = +85.0°C, hyst = +81.0°C)
(crit = +80.0°C, hyst = +76.0°C) sensor = transistor
temp2: +38.0°C (high = +85.0°C, hyst = +79.0°C)
(crit = +109.0°C, hyst = +103.0°C) sensor = thermistor
temp3: +32.0°C (high = +70.0°C, hyst = +68.0°C)
(crit = +85.0°C, hyst = +83.0°C) sensor = transistor

I delete in ~/.xsessions-errors this line /etc/X11/Sessions/Xsession: line 106: exec: xsm: not found, reinstal lm-sensor, thermal monitor, restart and ~/.xsessions-errors is epmty but thermal monitor dont work. System update to plasma 5.16.5 thernal monitor dont work ok. I dont know why I write on forum, no help…

Mastodon Mastodon